Børn og unge

- spiller naturligvis også golf i Gyttegård!

Den Jyske Sparekasse støtter børn og unge

"I Den Jyske Sparekasse vil vi gerne fokusere på de yngste og medvirke til at give nogle børn og unge bedre udviklingsmuligheder, når de vælger at prøve kræfter med sporten” fortæller Svend Erik Christensen, filialdirektør i Den Jyske Sparekasse i Grindsted.

Børn&Unge-udvalget i Gyttegård

B&U-udvalget varetager aktiviteter får såvel micro-golfere som junior- og ynglingespillere i tæt samarbejde med Klubbens ledelse og trænere.
Gennem et højt aktivitetsniveau, der tilgodeser alle grupper af spillere, styrkes klubbens ungdomsarbejde. Ud over det rent sportslige indgår det sociale element som en vigtig del i Gyttegård Golfklub, for således at udvikle klubånden og klublivet.

Find Gyttegårds børn og unge på Facebook.
Her vil der komme opslag fra juniorudvalget om diverse arrangementer.
Forældre kan f.eks.bruge gruppen til at kommunikere om samkørsel til træning eller turneringer.
Spillerne kan finde hinanden og evt. aftale tid til at mødes til spil på banen.
Brug meget gerne gruppen aktivt når du er en del af juniorafdelingen.
Søg efter facebook gruppen GGK JUNIOR

Årets junior

Hvert år ved Gyttegård Golf Klub's generalforsamling kårets "Årets Junior".
Valget af Årets Junior foretages af klubbens trænere, og der lægges vægt på følgende kendetegn:

Stor træningsindsats, flid og målrettet træning, forbedring i hcp, deltagelse i klubbens arrangementer, repræsentant for klubben ved juniorturneringer, godt humør og en god kammerat, hjælpsom og engageret.

Fotografering

Vi gør venligst opmærksom på at fotografering kan finde sted under klubbens træning og øvrige aktiviteter. Materialet herfra kan blive anvendt på klubbens hjemmeside samt andet klubmateriale.