Aktiviteter for Børn og Unge

- golf der rykker!

Aktiviteter for junior og ynglinge

Er golf en sport for børn og unge mennesker? "Ja!". Golf er et ta' selv bord af positive ting; motion, frisk luft, natur, koncentration, motorik, konkurrence, hygge på tværs af generationer, et godt miljø og ikke mindst gode kammeratskaber.

I Gyttegård Golf Klub er der plads til alle - både spillere med ambitioner om en dag at blive elitespiller samt spillere, som blot ønsker at spille golf for hyggens skyld.

Fredagsgolf afholdt af B&U

- retter sig mod alle klubbens juniorer og ynglinge uanset alder, erfaring og hcp.
- afvikles blandt andet for, at vi selv kan stå for størstedelen af oplæringen af vores unge spillere
- vi afprøver forskellige spilformer og ligger vægt på det sociale i forhold til golfspillet
- Ved årets sidste match kåres årets fredagsgolfer.

Opdatering: grundet ressourcemange 2019 er fredagsgolf arrangementerne på standby. Enkelte akativiteter er planlagt og fremgår af nedenstående...:

Plan for Gyttegårds Junior-aktiviteter 2019:

Dato Start fra kl. Tekst
Fredag 12. april 16.30 Fredagsgolf