Mikrogolf

- golf for sjov!

Om mikrogolf

Mikrogolfere er børn fra 4-5 år og opefter, som endnu ikke er klar til at indgå i klubbens almindelige juniorprogram.
Mikrogolf handler om at få en god oplevelse, om at lære at begå sig på en golfbane, sikkerhed, grundlæggende teknik, golfbegreber og ikke mindst kammeratskab og have det sjovt.

Det kræver ingen bestemte forudsætninger at være mikrogolfer, og økonomisk ligger mikrogolf langt under de fleste andre tilbud til målgruppen. Man når langt med et par almindelige sportssko, og de køller man har brug for i starten, kan man låne af klubben.

Mikrogolf vil altid starte med, at vi mødes ved træningsbanen, der ligger lige ved klubbens parkeringsplads, og vi slutter normalt træningen med en is eller noget andet godt i klubbens café.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd, man møder bare op, hvis man har lyst til at være med. Tilmelding og oprettelse som spiller i klubben klarer vi løbende i forbindelse med afrunding på træningsdagen.

Mikrogolf kalender 2018

Ansvarlig
søndag den 15. april kl. 15.00 - opstart på forårssæson inkl. kort forældremøde (info) Juniortrænere:
Julie & William
søndag den 22. april kl. 15.00. Juniortrænere:
Adam & Julie
søndag den 29. april kl. 15.00. inkl. forældre-golf og sandwich Juniortrænere:
Kasper & Adam
søndag den 6. maj kl. 15.00

Alex Løkkegård
søndag den 13. maj kl. 15.00 Juniortrænere:
Kasper & Frederik