Golf nyheder

Få de vigtige nyheder fra Gyttegård Golfklubs Juniorafdeling.

Mikrogolf - opstart

Mikrogolf – golf for sjov!
Søndag den 16. maj klokken 10.15 starter mikrogolfsæsonen. Mikrogolfere er børn fra 4-5 år og opefter, som endnu ikke er klar til at indgå i klubbens almindelige juniorprogram.

Mikrogolf går ud på at få en god oplevelse som ny ung golfspiller. Det handler om:

·        at lære at begå sig på en golfbane,
·        sikkerhed,
·        grundlæggende teknik,
·        golfbegreber,
·        og ikke mindst kammeratskab.

Det kræver ingen bestemte forudsætninger at være mikrogolfer, og økonomisk ligger mikrogolf langt under de fleste andre tilbud til målgruppen. - Man når langt med et par almindelige sportssko, og det nødvendige grej (7-jern, putter, pitchfork, bolde, tees) kan normalt købes for omkring 400 kr. De første gange vil man dog kunne låne køller i forbindelse med træningen om søndagen. Mikrogolf vil næsten altid starte med, at vi mødes ved par-3 banen, der ligger lige ved klubbens parkeringsplads, og vi slutter ca. 11.30 med ”noget lækkert” i klubbens restaurant.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd, man møder bare op på, hvis man har lyst til at være med.

James Hillerström (på vegne af mikroleder Morten Pedersen)