Træning for Junior & Ynglinge

- træn som eliten!

Træning for Junior og Ynglinge

I Gyttegård Golf Klub får alle klubbens børn og unge mulighed for at udvikle deres golfspil.
Træningen her retter sig mod de 9-21årige som ikke er en del af Gyttegårds elitehold.
Træninger er for alle spillere uanset hcp.

Juniortræningen tilbydes fra 9-10 år, da det gælder for alle, at spillernes golfmæssige modenhed skal gøre dem i stand til at træne efter givne retningslinjer i én time uden konstant opsyn. Hvis børnene ikke kan det, vil det gå ud over kvaliteten af træningen for alle deltagerne.
Der lægges vægt på både det sociale i at være sammen i en klub, men også at forbedre sig i sit spil på det niveau man ønsker, hvad enten man spiller for at hygge sig med vennerne, eller for at komme ud og spille turneringer og dygtiggøre sig.

Har du en kammerat, som kunne tænke sig at prøve golftræningen, er du meget velkommen til at tage ham eller hende med til en træningslektion uden forhåndstilmelding.

Træningsplan for Gyttegård Golf Klub Børn & Unge, ugerne 17-27 2020