Lær at spille golf

Golf er for alle


Næste begynderhold opstarter

søndag den 9. august 2020

 

Info og tilmelding - klik her

------------------------------------------

Det er sjovt og hyggeligt at spille golf. Det er udfordrende for krop og sjæl - og det giver en masse fantastiske oplevelser.
Vi starter nyt begynderhold, og der er plads til dig.Du skal lære at bruge dine jern og køller, og du skal lære golfreglerne. Dit prøvemedlemskab indeholder træning og regelmøder. I dit prøvemedlemskab får du en række træningstimer. Samtidigt med, at du øver dig, skal du spille på vores "lille" bane. Når du har bestået slagprøven, får du tilladelse til at spille stor bane og i de ugentlige begynderturneringer. På regelmøderne lærer du både at opføre dig korrekt på banen og at træffe de rigtige beslutninger under dit spil.

 

Priser på prøvemedlemskaber


Ekstraordinært Tilbud

Prøvemedlemskab  hele 2020 incl. DGU-kort kr. 995,-....NU kr. 195,-**
Læs mere klik her


Prøvemedlem Junior* (0-18år)   Kr. 300,-
Prøvemedlem Senior** (+18 år)   Kr. 995,-

* varighed:hele sæsonen
** varighed: hele 2020 inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård
og på andre golfbaner (DGU-kort (F))


Indmeldelsesblanket - prøvemedlemmer  - klik her (åbner i PDF-format!)
 

Med et medlemskab i Gyttegård Golf Klub er du en del af et rigtigt fællesskab med plads til og stor respekt for børn, unge og ældre.I klubben findes forskellige "klubber i klubben" - alle fuldt integrerede i moderklubben, så også her er der mange muligheder for et godt og aktivt socialt golfliv. Samtidigt bliver du medlem i en golfklub som på elitesiden gennem mange år har præsteret på højeste niveau. Klubben har således en verdensmester, europamester og flere danmarksmestre. Klubbens har 3 herrehold og 1 damehold med i Danmarksturneringen. Herreholdene spiller i hhv. 1. division og 2. holdet spiller i 3. division. Dameholdet spiller i 3. division. Måske er der også plads til netop dig på et af disse hold? . Læs mere om holdene - klik her.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte begynderudvalgs-formand Gert Skjønnemand på tlf 20 41 03 70