Begynderinformation

Turneringer for alle - både begyndere og øvede

Klubben tilbyder i løbet af hver sæson masser af turneringer for både egne medlemmer, andre klubber, sponsorer og elitegolfere.
Typisk opdeles deltagerne i rækker efter handicap.
Afvikling af turneringer står klubben selv for. De styres via onlineportalen Golfbox. På Golfbox tilmelder du dig - det er nemt - og kan efterfølgende se, hvem du skal spille med og din starttid. Praktiske detaljer kan du også læse på Golfbox. Efter turneringen kan du se resultaterne, din egen score - og andres.

Klubmesterskab

Klubmesterskaberne er en oplevelse ud over det sædvanlige. Mesterskaberne er for medlemmer, familie, venner og bekendte, som kan opleve Gyttegård Golf Klub på en anderledes måde. For hele dagen byder på masser af aktiviteter og festlige indslag - for alle, unge som ældre. Til klubmesterskaberne spilles uden handicap, op til tre runder over to dage - hvis du er dygtig nok og klarer cuttet til søndagens finalerunde.

Når du bliver sluppet løs på banen

Når du er udstyret med dit Grønne bevis (DGU-kort), kan du som medlem i Gyttegård Golf Klub frit spille på banen. Du kan spille med venner, familie, forretningsforbindelser eller selv. Du kan frit benytte alle klubbens træningsfaciliteter og træne, når du har tid og lyst. Banen er åben så længe, du har dagslys nok til at spille, med mindre vor greenkeeper via hjemmesiden har oplyst andet - se mere under baneforhold.
Hvis du vil forbedre dit spil, kan du booke tid hos vor træner. Læs mere om træning her.

For dig der vil mere

Er du dygtig nok, kan du komme i betragtning til et af klubbens mange hold. Klubben er godt repræsenteret fra de helt unge rækker og op til veteraner. På det absolutte topplan er klubben repæsenteret i landets 1. division for herre. Klubbens andet hold spiller i  3. division for herrer.

Klubbens juniorafdeling spiller mange turneringer over hele året, og der findes mange store talenter i Gyttegård Golf Klub.

Golf - også for de helt små

Golf er sjov sport - også for børn. Vi har en stor mikroafdeling for spillere under ti år.
Det er imponerende så hurtigt, de små lærer spillet, og den store gruppe af børn, forældre og trænere har det rigtig hyggeligt til træning - hvor der altid er kaffe på kanden, slet ikke sjældent med kage til, og hvor vi som regel slutter af med en is til alle børnene på vor dejlige terrasse.
Altsammen med i kontingentet på blot 300 kr. for en hel sæson.

Junior-golf - sjovt samvær og konkurrence

Som junior kan du blive lige nøjagtig så dygtig, som dit talent og din træningsflid rækker til.
Du kan også finde en rigtig sjov og givende hobby tidligt i livet og nyde samværet med andre teenagere.
Vi har en stor juniorafdeling og tilbyder masser af aktiviteter hen over sæsonen.

Golf - også for unge

Som ungsenior (19 til 25 år) kan du rigtig gå til den og måske blive en rigtig dygtig golfer, hvis du er ihærdig. Du får en sjov sport at dyrke sammen med vennerne, familien, studie- eller arbejdskammeraterne. Og du kan finde helt nye golfvenner.

Din sport for resten af livet som senior

Det måske allerbedste ved golf er, at det aldrig er for sent at begynde. Faktisk begynder langt de fleste som voksne, ofte endda pænt oppe i årene. Trods den senere start når nogle imponerende langt med deres golf, og den fælles oplevelse med venner, familien eller forretningsforbindelser er uovertruffen. Simpelthen fordi spillet er sjovt. Selv om det ofte driller.
Du får en hobby, som du med lidt held med helbredet kan beholde hele dit liv.
Derfor er golf også meget ofte en højt elsket sport nummer to for sportsfolk, ligesom mange begynder, når kroppen med årene får lidt for mange skavanker til mere fysisk sport.
Se priser og medlemsformer - klik her