Gå til golf - det smitter

Næste begynderhold 2017 opstarter søndag den 6. august.

Info om prøvemedlemskab samt undervisningsforløb.

Opstarts-/introduktions datoer
Begynderhold 1: opstarter søndag den 2. april kl. 09.00   Opstartet
Begynderhold 2: opstarter søndag den 30. april kl. 09.00 Opstarter
Begynderhold 3: opstarter søndag den 28. maj kl. 09.00

Begynderhold 4: opstarter søndag den 6. august kl. 09.00

Pris prøvemedlemskab incl. undervisningsforløb: kr. 1.000,-

Tilbud prøvemedlemskab kr. 300,- (gældende til 6. august 2017)

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående felter

Dit fulde navn
Eks. DGUnr. familie

Info om Prøvemedlemskab.

Prøvemedlemskabet løber i 2 måneder og starter med én opstarts-/introduktionsdag. Denne dag vil du blive introduceret til golfklubben og golfspillet således, at du herefter vil være frigivet til at spille på klubbens par-3 bane. De efterfølgende 3 onsdage vil der blive afholdt gruppelektioner (Modul 1, 2 og 3)med følgende aktiviteter:

Modul 1 (første onsdag efter opstartsdag): kl. 19.00 - 20-30 - der trænes putting og chip
Modul 2 (anden onsdag efter opstartsdag): kl. 18.00 - 19.30 - der trænes pitch og bunker

Modul 3 (tredje onsdag efter opstartsdag): kl. 18.00 - 19.30 - der trænes lange slag, slag med jern og slag med køller.

Se oversigt længere ned på siden!

Der arrangeres i løbet af de 2 måneder to regelmøder, hvor det er vigtigt at du deltager. Se plan - klik her

Hver onsdag afholder begynderudvalget onsdagsturnering, hvor der spilles såvel på par-3 banen som på 18 huls banen. Deltagelse i disse turneringer koster kr. 25,-/gang. Vi opfordre til, at du deltager i begynderturneringerne om onsdagen - spilletider se her.

Prøvemedlemskabet inkluderer følgende:

• 2 måneders prøvemedlemskab efter opstarts/ introduktionsdagen.
• 1 introduktionsdag (kl. 09.00 – ca. kl. 12.00) incl. frokost og kaffe.
• 3 x gruppelektioner á ca. 1½ time
• 2 x Regelundervisning.
• Tildeling af kontaktperson/mentor.
• Mulighed for lån af udstyr de 2 måneder prøvemedlemskabet løber.
• Frie træningsbolde.
• Frit spil på par-3 banen.
• Mulighed for spil på 18 huls banen efter godkendelse.
• Mulighed for deltagelse i begynderudvalgets aktiviteter – onsdagsturneringer.
     Deltagelse i begynderturnering om onsdagen koster kr. 25,-/gang.

Program introduktionsdagen

Kl. 09.00 – Velkommen og intro til klubben
Kl. 10.00 - Intro til golfslag
Kl. 12.00 – Let frokost, herefter tak for i dag.
(ret til ændringer forbeholdes)

Oversigt begynderhold - træning og regler

Er du forhindret i at komme til en af gruppeundervisningerne, bedes du give besked til Jon på tlf. 2096 2070 eller sekretariatet på tlf. 7533 6382.

Tilmelding til prøvemedlemskab sker ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 7533 6382 eller via ovenfor.

Har du eventuelt spørgsmål til prøvemedlemskab venligst kontakt sekretariatet på tlf. 7533 6382

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Pva.

Gert Skjønnemand

Formand Begynderudvalget

Sekretariatet

Tag en ven med til golf

For personer der har prøvet kræfter med golf sporten i form af f.eks. pay and play - eller måske været til den del firmaarrangementer - eller bare har flair for det, så kommer der sidst i juli et "turbo hold". Det er et weekend hold, hvor du skal afsætte det meste af weekenden til at tage golfkortet. Holdet kræver at du bliver testet forinden.

Har du interesse i at prøve at spille på den store bane for at se om det er noget for dig, så kan du tilmelde dig turneringen "Tag en ven med" lørdag den 29. april 2017.

Tilmelding via golfbox - klik her eller du kan kontakte sekretatiatet og blive skrevet op. De eneste krav er, at du er fyldt 18 år og ikke har spillet på den store bane før, samt at du ikke er igang med at tage golfkørekortet. Vi finder en ven til dig som du kan spille med, idet det er en par turnering. Du låner udstyr m.m. enten af vennen eller af klubben. Er du frisk på at prøve kræfter med golf sporten, så er chancen her.