Gå til golf - det smitter

Begynderhold 1 opstarter søndag den 5. april 2020

Info om prøvemedlemskab samt undervisningsforløb.

Opstarts-/introduktions datoer
Begynderhold 1: opstarter søndag den 5. april - tilmelding åben
Begynderhold 2: opstarter søndag den 3. maj - tilmelding åben
Begynderhold 3: opstarter søndag den 31. maj. - tilmelding åben
Begynderhold 4: endnu ikke planlagt

Pris prøvemedlemskab hele 2020 incl. undervisningsforløb: kr. 995,-

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående felter

Dit fulde navn
Eks. DGUnr. familie

Info om Prøvemedlemskab.

Prøvemedlemskabet starter med én opstarts-/introduktionsdag. Denne dag vil du blive introduceret til golfklubben og golfspillet således, at du herefter vil være frigivet til at spille på klubbens par-3 bane. Du skal efterfølgende deltage i 4-6 gruppelektioner (alt efter hvilket hold du deltager på) , hvor du får undervisning/træning i følgende slagtyper:

- Slag med jern
- Slag med køller
- Put
- Chip
- Pitch
- Bunkerslag

Begynderhold 1: opstart søndag den 5. april

Plan for træningstider for begynderhold 1 med opstart søndag den 5. april - klik her (endnu ikke opdateret!)

Begynderhold 2: opstart søndag den 3. maj

Plan for træningstider for begynderhold 2 med opstart søndag den 3. maj- klik her (endnu ikke opdateret!)

Begynderhold 3: opstart søndag den 31. maj

Plan for træningstider for begynderhold 3 med opstart søndag den 31. maj - klik her (endnu ikke opdateret)

Tilmelding til træning og regelundervisning sker via Golfbox. Vejledning til tilmelding - klik her.

Har du problemer med tilmelding, kontakt venligst sekretariatet på tlf. 75336382 eller Jens på tlf. 30912382.

Der arrangeres to regelmøder, hvor det er vigtigt at du deltager. Se plan - klik her

Hver onsdag afholder begynderudvalget onsdagsturnering, hvor der spilles såvel på par-3 banen som på 18 huls banen. Deltagelse i disse turneringer koster kr. 25,-/gang. Vi opfordre til, at du deltager i begyndertu