TRYOUT

KÆRLIGHED VED FØRSTE PLINGGGGGGGG

Velkommen i Gyttegård Golf Klub!

Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår. Uanset alder og kondition. Så glem alt om dyre medlemskaber og lange ventelister - de findes praktisk talt ikke længere.
Kom og prøv om golf er noget for dig.

Det kan blive Årets offline oplevelse!

Du kobler af og kommer i godt selskab – måske kender du allerede et medlem i Gyttegaard Golf Klub, du kan prøve spillet af med. Hvis ikke? – Så henvender du dig bare i klubben – på onsdage kl. 18.15 ( perioden 1. april til 30. september)
Her kan du møde begynderudvalgets medlemmer klubhuset –turneringskontoret ved sekretariatet. De er parate til at hjælpe dig!

Som TRYOUT-medlem kan du leje eller låne udstyr via Golfshoppen og komme godt i gang. Du får mulighed for at teste, om golfspillet er noget for dig, og du kan opnå tilladelse til spil på stor bane.

Når du opnår tilladelse til spil på stor bane har du mulighed for at deltage én gang i begynderudvalgets turnering om onsdagen som afvikles på 18 huls-banen – den store bane.
Ønsker du herefter at fortsætte med at kunne spille på 18 huls-banen og erhverve DGU-kortet, der giver adgang til spil på ”den store golfbane”, skal du tage stilling til om du ønsker ”rigtigt” medlemskab af GGK.

Med  DGU-kortet i hånden kan du kalde dig rigtig golfspiller og kan deltage i turneringer og arrangementer overalt, når og hvor det passer dig.

Gyttegaard Golf Klub er en veletableret klub med over 1.000 medlemmer i alle aldre. Klubben, der er beliggende i det smukke Grene Sande nær Billund, råder over 18 hullers mesterskabsbane, moderne klubhusfaciliteter med møde- & konference-faciliteter, cafe & restaurant, og golfbutik.

Desuden er der gode træningsfaciliteter og en kort og udfordrende 5 hullers par-3 bane som du får adgang til at spille på med det samme.

Golf er lig med masser af motion, frisk luft, sjovt samvær med familie og venner, sport, konkurrence, udfordring og succes.

Så hvad skal du gøre nu? Kontakt sekretariatet i Gyttegaard Golf Klub, så er du allerede i gang!

Kontakt klubbens sekretariat på tlf. 75 33 63 8275 33 63 82.

Vi glæder os rigtigt meget til at møde dig!