Oprykningspil sikret

Opryknings-spil til Santander divisionen sikret!
Billedet: Det glade damehold efter weekendens flotte sejre. Holdet består af Cecilie og Lærke Larsen, Ditte Dam, Vivi Stoklund Paulsgaard, Fie Skovdal Pedersen og holdleder Birgitte Vester.

Gyttegård Golf Klubs herrehold i 1. division har med to sejre i weekenden kvalificeret til oprykningsspillet (til Santander Divisionen) allerede inden sidste spilleweekend. Lørdag vandt holdet 10-8 over holdet fra Esbjerg Golf Klub  og søndag besejrede de holdet fra Sønderjyllands Golf Klub med cifrene 14-4.

Dameholdet der spiller i 3. division har også uddelt øretæver i weekenden. Lørdag vandt holdet 9-0 over holdet fra Herning Golf klub og søndag blev sejren på 7-2 i matchen mod Silkeborg Ry. Dameholdet skal dermed finde 1 point i sidste spilleweekend for at nå oprykningsspillet. Virkelig flot spillet af  klubbens golfdamer.

2. holdet (hos herrerne) fik en hård start i deres pulje og det kræver et godt resultat i sidste spilleweekend - men det tror vi også de kan få.
Sidste spilleweekend er den 15-16 august.