Deutch

Mail: info@ggk45.dk

Golfbiler tilladt.
Hunde i snor tilladt.
Lynhuse ved hhv. hul 3 & 13.

Greenfee.
Hverdage/Weekens-helligd.:

Senior kr. 350,-/400,-

Junior kr. 175,-/200,-

Baneanmeldelse - 2016
Se hvad de skrev - klik her

Murermester
Kenneth Råbjerg

Kæmpe succes

Erhvervsklubgolf "på tværs"

Netværk og golf er en fantastisk kombination.

87 erhvervsfolk fra Vejle, Kolding, Haderslev, Horsens og Gyttegård (Billund) havde lagt vejen forbi Gyttegård Golf Klub til en match mellem de respektive klubbers Erhvervsklubber.

I de skønne omgivelser som Gyttegård Golf Klub byder på, blev der før, under og efter golfspillet netværket på tværs af erhversklubbernes medlemmer.

Ingen match uden præmier. Der blev dystet om en ny indstiftet vandrepokal til det bedst spillende erhvervsklubhold, samt i to individueller rækker og en mix. holdrække.

Vinderholdet fra Gyttegård Golf klub´s erhvervsklub.

Den ny indstiftede Vandrepokalen blev sikkert vundet af holdet fra Gyttegård Golf Klub og med holdet fra Vejle Golf Klub på 2. pladsen.

Vejle Golf Klub bliver vært ved næste års match erhvervsklubberne imellem.
Skal du ind og blive en del af dette netværk så kontakt forretningsfører Jens Elvang i Gyttegård Golf Klub og høre mere om mulighederne.

Se mere og Gyttegård Company Club - klik her

Vinderne af de individuelle rækker:
A-rækken: Brian Østergaard, Gyttegård Golf Klub
B-rækken: Henrik Borring, Vejle Golf Klub
Hold-rækken: Palle Iversen (Vejle), Claes M. Elmelund (Kolding), Brian Østergaard (Gyttegård) og Jacob Storgaard (Horsens)

Birgitte Viereck den heldige vinder af 2. stk. flybilletter

I forbindelse med turneringer var der sat 2 stk. flybilletter sponsoreret af SUN-AIR på højkant til den spiller som kunne opnå "Hole in One". Desværre skete dette ikke. Billetterne blev udloddet som "klappepræmie" og den heldige vinder blev Birgitte Viereck fra Haderslev Golf Klub.

God flyvetur til Birgitte:-)

Jens Elvang