Deutch

Åbningstider sekretariat

Mail: info@ggk45.dk

BANELUKNING
Banen er lukket for spil pga. vand fra:

torsdag den 19. til og med onsdag den 25. oktober

--------

Lørdag d. 14/10
Bane er åben for spil.
Den er meget våd.
Der skal lægges op overalt på banen.
Fra mandag den 16/10 er der indført vintergreens på følgende huller:
hul 7, hul 16 og hul18.

OBS..hvis flaget er taget ud på den normale green, er det fordi der også her spilles til vintergreen, hvor flaget så er placeret.
Vis hensyn til banen og undlad at gå hvor der er blødt.
Greenfee nedsat. Se nedenfor.

Golfbiler mm.: kørsel ikke tilladt!
Hunde i snor tilladt.
Lynhuse ved hhv. hul 3 & 13.

Greenfee.
Efterårs/vintergreenfee:
alle dage (fra 4. oktober)
Senior kr. 200,-

Junior kr. 100,-
Ingen rabataftaler gældende.

Hverdage/Weekens-helligd.:

Senior kr. 350,-/400,-

Junior kr. 175,-/200,-

Baneanmeldelse - 2016
Se hvad de skrev - klik her

GYTTEGÅRD på FACEBOOK

Murermester
Kenneth Råbjerg

Baneinfo juni

En lille update fra greenkeeperen,

Vi har nu overstået en rigtig travl periode med bl.a Hovborg Kro Open samt DM Mid-age.
Greens var fantastiske og rullede henholdsvis 9,2 og 10,0.

Vi havde fået at vide fra DGU, at 10 var max som de måtte rulle, så det ramte vi rimelig godt 😉

Vi fik rigtig stor hjælp af Martin og Svend Kamp, Ole Højgaard, Christian og John Nicolajsen. Til jer skal lyde en kæmpe tak, det gav bare prikken over i'et, som er så vigtigt!

Jeg vil gerne igen påpege at der er ALT for mange nedslagsmærker. Bare på 10. green er der ca. 200 og det er bare rigtig skidt for græsset, så husk det nu og tag gerne en mere.

Riverne skal, for syns og vores skyld, placeres i bunkeren efter brug. Vi har nu sat en label på alle riverne hvor der står;
HELE RIVEN SKAL LIGGE I BUNKEREN. Så en lille diskret reminder 😂

Det er også så småt begyndt at blive ferietid for os, men vi løber så hurtigt som muligt for at nå det hele...... Så håber på lidt forståelse, hvis der lige er lidt der halter.

Vi har igen igen sat klippehøjden ned på tees og forgreens og synes selv det er blevet rigtig godt.

Til slut vil jeg bare ønske alle en rigtig god sommerferie, hvor end i verden I skal hen.

Christian Gregers