Overnatning

Skal du overnatte tæt ved Gyttegård Golf Klub?

 

Gyttegård Golf Klub anbefaler følgende:

 

Hovborg Kro


I den gamle krobygning er der lavloftede krostuer, og Hovborg Kro har ord for at traktere med god jysk mad fra kokken, der kan lide at lave maden, som man gjorde i de gode gamle dage

Læs mere om overnatning på Hovborg Kro


Refborg - Hotel og Spiseri


REFBORG tilbyder 26 hotelværelser i Skandinavisk stil og med inventar i høj kvalitet.
Alle værelser er renoveret fra A-Z i maj 2015. Der er bad/toilet, TV med 24 kanaler, musikafspiller, skrivebord og fri internet på alle værelser. På REFBORG finder du også en gourmetbutik og det gode madsted; Spiseriet.
Selvom vi er tæt på centrum, er der roligt her om aftenen, så du kan få din nattesøvn.

FÅ EN GOD MADOPLEVELSE I SPISERIET
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Spiseriet. Det nye spisested i Billund. Her vil du blive modtaget af opmærksomme tjenere, der sammen med vores dygtige kokke, vil sørge for at du får en god madoplevelse i de nyindrettede og imødekommende lokaler.

Læs mere om ophold på Refborg - klik her


Et eventyrligt Family Hostel


I Billund ligger LEGOLAND Village. Et eventyrligt Family-Hostel med plads og frihed, klar til at tage imod og begejstre børn og barnlige sjæle.
Alle familieværelser er 28m² og har eget bad og toilet. Værelserne er indrettede med dobbeltseng, enkeltseng og en eller to pullmann-beds.

Læs mere om Legoland Village her


Hotel Propellen


Et hotel ude midt i dette naturskønne område. Omkranset af Grene Sande og Randbøl hede. Med fly fra alverdens lande og legende børn fra den verdenskendte forlystelsespark LEGOLAND som nærmeste nabo.

Læs mere om overnatning på Hotel Propellen her

Hotel Svanen


Hotel Svanen er Billunds nyeste design- og boutiquehotel. Vi har kælet for detaljerne og står klar til at give dig en hoteloplevelse, du sent vil glemme.

Overnatning på Hotel Svanen
Hyggelige feriehuse i Lalandia
Fælles for alle Lalandias feriehuse i Danmark er at de skaber et perfekt udgangspunkt for ferie og familiehygge året rundt.

Ferie i Lalandia her
 
   
Hotel Svanen - Grindsted er et hyggeligt og moderne hotel, der er kendetegnet ved en fast stab af medarbejdere, der alle står til rådighed med en indstilling til service, som du ikke oplever mange andre steder.