GCC program 2018

- golf og netværk for erhvervsklubmedlemmer

April

Mandag den 9. april kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                Firmapræsentation: Deloitte

Maj

Mandag den 7. maj kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                Firmapræsentation: Gyttegård Cafe

Mandag den 28. maj : Netværksgolf med GFCNo.1 klubbernes erhvervsklubber i Kolding

Gunstart først på eftermiddagen - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                Information/tilmelding udsendes senere.

Juni

Mandag den 4. juni kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                Firmapræsentation: xx

Lørdag den 16. juni kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
                Elitedivisionsholdet møde holdet fra Brønderslev, 3 div. Herrer møde Birkemose & 4. div. Herrer møder Henne.
                Let frokost og briefing kl. 13.00 herefter følger vi spillerne på banen – så længe man har lyst!

Juli

Mandag den 2. juni kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.

August

Mandag den 6. august kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                Firmapræsentation: xx

Fredag den 17. august kl. 12.00 - Sponsordag (Gunstart kl. 13.00).

Lørdag den 18. august kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
               Elitedivisionsholdet møde holdet fra Aalborg, 3 div. damer møde Skanderborg.

Søndag den 19. august kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
               Elitedivisionsholdet møde holdet fra Silkeborg Ry, 3 div. Herrer møde Give & 4. div. Herrer møder Varde.

September

Mandag den 3. september kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.

Oktober

Mandag den 1. oktober kl. 15.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
                 Firmapræsentation: xx

Årsmøde. Mere info senere.

---------------------------------------------------------------

GCC Golf på mandage afvikles efter nedenstående program: (april-september):

Kl. 15.45 Udlevering af scorekort og velkomst
kl. 16.00 Turneringsstart – start på flere huller - Gunstart
ca. kl. 20.30 Middag / Præmieoverrækkelse / netværk
ca. kl. 20.45 Firmapræsentation
ca. kl. 21.30 Tak for i dag

Skal du være en del af dette netværk så kontakt Jens Elvang (tlf. 30912382 / elvang@ggk45.dk) for yderligere information.