Vi elsker gode greens

i Gyttegård Golf Klub

Gyttegård Golfcenter har hjemme i nogle meget skønne omgivelser i Gyttegård plantage, en såkaldt 'københavner-plantage', med Grene Sande som nærmeste nabo. Vi tilbyder en 18-hullers golfbane anlagt i et fredet, letkuperet terræn, vekslende mellem skovhuller og åbent landskab.

Banen er uden voldsomme stigninger og er derfor nem at gå. Nyd udsigten fra 5. og 7. tee. Drivingrange er udstyret med 22 udslagsteder, heraf de 4 under tag. Range-bolde og baneguide er inkluderet i greenfee.

Med fem par 3 huller er hulfordelingen en anelse atypisk. Men ingen af disse fem huller er nemme. Det korteste er 138 meter, det længste knap 169 meter op ad bakke. Gyttegård Golf Klub råder over mange seværdige huller (5. - 6. og 18. hul især, gives en forholdsvis høj karakter).

Det er vor vision:

AT GIVE MEDLEMMER OG BESØGENDE GODE OPLEVELSER OG FORBEDRE LIVSKVALITETEN.

Green hul 16 - Gyttegård Golf Klub
Hul 16

Bunkers er velplejede og med rigeligt sand, og greens er pr. definition altid gode, og bolden triller rigtig godt.

Lav handicap

En bane som af de fleste ikke betragtes som hverken svær eller lang, men den har gang på gang vist sig at volde flere Elitespillere problemer.

Middel handicap

En oplagt bane at teste evnerne på. Afvekslende og ikke for nem. Men alligevel en bane, hvor der flere steder er god plads. Spil den med omtanke, og du får en god runde.

Høj handicap

Her gælder det samme som for middelhandicapperen. Skæverter risikerer på nogle af hullerne at havne i skov eller krat. Men som regel kan de findes. Er du i følgeskab med en spiller, der har max. handicap 36, kan du - med op til handicap 54 - få den oplevelse, det er at spille en rigtig god bane.

Hul 1 - Gyttegård Golf klub

Gyttegård Golfklub Foto hul 16