Børn og unge

- spiller naturligvis også golf i Gyttegård!

Den Jyske Sparekasse støtter børn og unge

 

"I Den Jyske Sparekasse vil vi gerne fokusere på de yngste og medvirke til at give nogle børn og unge bedre udviklingsmuligheder, når de vælger at prøve kræfter med sporten” fortæller Svend Erik Christensen, filialdirektør i Den Jyske Sparekasse i Grindsted.

 

 

Juniorudvalget i Gyttegård

Juniorudvalget varetager aktiviteter får såvel micro-golfere som junior- og ynglingespillere i tæt samarbejde med Klubbens ledelse og trænere.
Gennem et højt aktivitetsniveau, der tilgodeser alle grupper af spillere, styrkes klubbens juniorarbejde. Ud over det rent sportslige indgår det sociale element som en vigtig del i Gyttegård Golfklub, for således at udvikle klubånden og klublivet.
 

Facebook

Find Gyttegårds børn og unge på Facebook.
Her vil der komme opslag fra juniorudvalget om diverse arrangementer.
Forældre kan f.eks.bruge gruppen til at kommunikere om samkørsel til træning eller turneringer.
Spillerne kan finde hinanden og evt. aftale tid til at mødes til spil på banen.
Brug meget gerne gruppen aktivt når du er en del af juniorafdelingen.
Søg efter facebook gruppen GGK JUNIOR
 

Fotografering

Vi gør venligst opmærksom på at fotografering kan finde sted under klubbens træning og øvrige aktiviteter. Materialet herfra kan blive anvendt på klubbens hjemmeside samt andet klubmateriale.
 

Årets junior

Hvert år ved Gyttegård Golf Klub's generalforsamling kårets "Årets Junior".
Valget af Årets Junior foretages af klubbens trænere, og der lægges vægt på følgende kendetegn:

Stor træningsindsats, flid og målrettet træning, forbedring i hcp, deltagelse i klubbens arrangementer, repræsentant for klubben ved juniorturneringer, godt humør og en god kammerat, hjælpsom og engageret.


 

Mikrogolf

Mikrogolf

Mikrogolf er Gyttegårds synlige bevis på, at golf er for alle. Mikrogolf henvender sig især til de 4-8 årige, og det er her kimen lægges til en livslang hobby, der kan deles med både forældre og bedsteforældre. Læs mere her.

 

Junior/ynglinge

Juniorgolf i Gyttegård henvender sig fra 9 år og opefter. Ynglingespillere er unge golfere mellem 18 og 21 år. I junior/ynglinge regi forsøger vi gennem en række forskellige aktiviteter at gøre golf i Gyttegård til det mest attraktive fritidstilbud for unge mennesker.
De to hovedaktiviteter i junior/ynglinge arbejdet er "fredagsgolf" - der handler om at spille og forstå golf samt at være sammen med andre juniorgolfere, og "breddetræning" - som handler om at dygtiggøre sig teknisk.
     

Breddetræning

Hvis du er mellem 9 og 18 år og har lyst til at forbedre din teknik, så er Gyttegårds breddetræning, helt sikkert noget for dig. Breddetræning kan du deltage i så meget du har lyst til, men du skal tilmeldes bestemte tidspunkter forud, så vi kan planlægge træningen optimalt. Til breddetræning vil din træner i de fleste tilfælde være den samme, som træner klubbens elitespillere. Læs mere her.
 


 

Fredagsgolf

Fredagsgolf er aktiviteten, du ikke må gå glip af. Det er til fredagsgolf, du får nye kammerater, og det er også her, du får hjælp til at udvikle dig som golfspiller, så du kan opnå spilleret til spil på den store bane. Læs mere her.