Fredagsgolf

- golf på den fede måde!

 


Om fredagsgolf

Fredagsgolf retter sig mod alle klubbens juniorer og ynglinge uanset alder, erfaring og hcp.

Fredagsgolf afvikles blandt andet for, at vi i juniorafdelingen selv kan stå for størstedelen af oplæringen af vores unge spillere. Vi glæder os meget over, at vi kan få alle vores juniorer med ud på den store bane og være sammen med dem både under og efter golfen.

 
Fredagsgolf lægger vægt på det sociale i forhold til golfspillet, og derfor opfordrer vi alle, der deltager i golfen, til også at spise i restauranten og være med til eventuelle aktiviteter der måtte være arrangeret efterfølgende.

Se kalender for fredagsgolf - klik her


 

 
 

Tilmelding

Fredagsgolf kræver tilmelding. Tilmeldingen foregår via golfbox.dk.
SE VEJLEDNING TIL TILMELDING VIA GOLFBOX HER

Forældre må gerne spille med, når der er en ledig bold, men skal ikke tilmelde sig i golfbox og ikke indberette scorekort.

Tilmelding til fredagsgolf er bindende med mindre - selvfølgelig - man bliver syg og giver besked om dette inden spil-start.
Ved dårlige vejrforhold, der gør at fredagsgolf må aflyses, vil de tilmeldte få besked via mail om en evt. aflysning eller ændring i planerne. Så hører man ikke andet, bedes man møde op, når man er tilmeldt.
 

Hjælpere

Fredagsgolf arrangementerne har stor brug for hjælp fra forældre for at det bliver en succes.
Der er opgaver der egner sig både til golfspillere og ikke-golfspillere. Se fredagsgolfkalenderen ovenfor, hvor hjælper-behov til de enkelte arrangementer er anført. Har man ikke tilmeldt sig som hjælper på forhånd, er man meget velkommen til at møde op og hjælpe til alligevel.

Ved hver fredagsgolf, hvor der spilles turnering på stor bane, har vi brug for en turneringsleder. Opgaverne for en turneringsleder ved fredagsgolf er:
- Udlevere scorekort
- Sende spillerne afsted til korrekt starttid
- Give information om teested (høj hcp starter ved blå tee)
- Tage imod scorekort og indtaste score
- Sørge for at en markør går ud sammen med høj hcp spillere
- Afholde præmieoverrækkelse
 

Ved spørgsmål kontakt

Ditte Axelsen, e-mail: ditte7250@gmail.com, tlf: 3025 6011