Junioraktiviteter

- golf der rykker!

Aktiviteter for junior/ynglinge

Er golf en sport for unge mennesker? Svaret er "ja!". Golf er et ta' selv bord af positive ting; motion, frisk luft, natur, koncentration, motorik, konkurrence, hygge på tværs af generationer, et godt og dopingfrit miljø, og ikke mindst gode kammeratskaber.

I Gyttegård Golfklub er der plads til alle - både juniorer med ambitioner om en dag at blive elitespiller samt juniorer, som blot ønsker at spille golf for hyggens skyld.

Junior- og ynglingeaktiviterne i Gyttegård sigter mod, at klubbens børn og unge skal have lyst til at dyrke sporten og kammeratskabet aktivt.

SE KALENDER FOR JUNIOR AKTIVITETER 2017 HER

Junior- og ynglingeaktiviteterne handler ikke kun om "teknisk træning", da den slags primært foregår under breddetræning. I stedet koncentrerer junior- og ynglingeaktiviteterne sig om at komme ud på banen og spille golf, og om at bringe klubbens børn og unge fra at være begyndere til at være etablerede golfspillere med tilladelse til at spille på alle baner alene.