Tak til Gyttegård Golf Klub

Vi er en lille klub i klubben på 10 personer der hvert år tager rundt til forskellige baner i DK for at nyde banerne,det sociale i klubberne og os selv.

Golfbanen var trimmet og flot

Vi konkluderede at vi ALDRIG har oplevet så megen service – venlighed – hilsen – og stemning som vi fik på Gyttegård golf – lige fra kontoret – greenkeepere – klubhus cafe – pro shop – Smil og venlighed over alt – og så jeres renlighed på overalt (toiletter) m.m. Golfbanen var trimmet og flot ( selvom det sikkert også har regnet hos jer ) let at finde tee stederne. Og jeres samarbejde med Hovborg kro – som var et hyggeligt og rart sted at opleve.

En speciel TAK til Ulla for din utrolige service – lige fra første telefonsamtale vi havde omkring vores event.

Besøg på Gyttegård – den findes ikke bedre andre steder.

Vi kommer gerne igen – Endnu  TAK til Gyttegård Golf Klub

Hils alle - fra M & M klubben i Odense.

Med mange golf hilsner

Grethe  og Bent Villemoes