Company Club Golf

I mandagens GCC golf stillede 29 spillere til start. Vejret viste sig fra sin absolut bedste side og Cafeen havde under spil sørget for forfriskninger fra grill ved klubhuset og dejlig mad og kolde drikke efter runden.

Nyt medlem i GCC er Security Låse ved Casper Stoklund, velkommen til.

Vi er nu oppe på 27 medlemmer i GCC. Og vi har plads til et par stykker mere. Kender du én der kunne være interessant at få med i GCC, så inviter vedkommende med til næste GCC golf som er mandag den 4. juni.

Aftenens firmapræsentation var Cafe Gyttegård v. Mette Nicolajsen. Mette fortalte om livet i cafeen, om alle de glade gæster, om de lange arbejdstider og den livsstil det kræver for at drive cafeen i golfklubben.

At drive cafeen med succes kræver en udsøgt service, produktion af god, veltilrettet og velsmagende mad, opbakning fra medlemmer, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere mm.
Særlig vigtigt er det at der bookes fester, firmaarrangementer og møder mm. Og det går bedre og bedre.
Mette har et stort ønske om, at endnu flere af klubbens sponsorer og områdets firmaer benytter sig af Cafeen´s faciliteter til møder, seminarer mm. men også som leverandør af "mad ud af huset", firmamadordning mm.
Mette efterlyste en sponsor til 50 t-shirts til cafeens personale og promte meldte Originalen ved Per Ahm sig på banen som sponsor for disse t-shirts. Stor tak til Originalen.
Tak til Mette for et indblik i livet med driften af Cafeen.

Vinderne af GCC golf mandag den 7. maj blev som følger:
1. præmie: Kurt Petersen - Estate Billund - 36 point
2. præmie: Brian Østergaard -Østergaard Automobiler - 35 point
3. præmie: John Nicolajsen - Gæst Cafe Gyttegård - 35 point
4. præmie: Jørgen Ottosen - Tiedemann Independent - 35 point
5. præmie: Erik Enggaard - Gæst Estate Billund - 34 point
6. præmie: Karsten Juhler - Give Grindsted Uddannselsecenter - 33 point

VIP Longgame kursus - Mandag den 14. maj kl.16.00-18.00 – med Jon.

så er det tid til endnu et  VIP kursus, denne gang LONGGAME kursus á 2 timers varighed for GCC medlemmer. Der kan maksimalt være 6 deltagere på kurset og tilmelding er efter ”først til mølle”.
Deltagelse er gratis for GCC medlemmer. Max. én deltager pr. GCC-medlem.
VIP Longgame kursus - Mandag den 14. maj kl.16.00-18.00 – med Jon.

Træner på dette kursus er Jon Boserup

Program for kurset:
Kl. 16.00 – velkommen
Kl. 16.10 – introduktion til ”den røde tråd” i det lange spil, herefter øvelser med jern, fairwaykøller og driver.
Kl. 17.00 – pause, med forfriskninger
Kl. 17.10 – vi træner videre
kl. 17.50 – opsummering
Ca. kl. 18.00 - herefter tak for i dag

Tilmelding Elvang@ggk45.dk med anførsel af firma, navn og dgu-medlemsnr., senest den 14/5 kl. 15.00

Datoer for kommende aktiviteter

Mandag den 28. maj : Netværksgolf med GFCNo.1 klubbernes erhvervsklubber i Kolding
                Gunstart først på eftermiddagen - 18 hullers match med efterfølgende spisning og
                 præmier.
                Information/tilmelding udsendes senere.

Tirsdag den 29. maj kl.16.00-18.00 – VIP Short game kursus med Fredrik. Information/tilmelding udsendes senere.

Juni
Mandag den 4. juni kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og
                præmier.
                Mulighed for at invitere én gæst med uden beregning.
                Firmapræsentation: xx

Mandag den 12. juni kl.16.00-18.00 – VIP Long game kursus med Fredrik. Information/tilmelding udsendes senere.

Lørdag den 16. juni kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
                Elitedivisionsholdet møde holdet fra Brønderslev, 3 div. Herrer møde Birkemose &
                4. div. Herrer møder Henne.
                Let frokost og briefing kl. 13.00 herefter følger vi spillerne på banen – så længe man har
                lyst!

Kunne du tænke dig at høre mere om Gyttegård Company Club, kontakt Jens Elvang på tlf. 30912382 eller pr. mail: elvang@ggk45.dk