Gyttegård Nyt

Gyttegård Nyt - oktober

Nyt fra sekretariatet.

Forslag til Generalforsamling 2018
jf. klubbens vedtægter §7 stk. 10, skal forslag fra medlemmerne være indgivet skriftligt til bestyrelsen senest 15. oktober for at kunne blive behandlet på generalforsamlingen.
Årets generalforsamling afholdes 4. tirsdag i november, altså tirsdag den 27. november.

Ændring af medlemskategori/udmeldelse
Husk at ønske om medlemsændring skal være afleveret (skriftligt eller pr. mail)  til sekretariatet med én måneds varsel til den 31/12, dvs. senest den 30. november for at have virkning fra 1/1-2019.
Ønske om medlemsændring efter 30. november 2018 vil have virkning pr. 1/1- 2020.

Efterårsklargøring – lørdag den 27. oktober kl. 9-14

Har du lyst til at hjælpe til med efterårsklargøring af klubhusfaciliteter, træningsbane og bane så vil det glæde os at se dig lørdag den 27. oktober kl. 09.00.
De er mange opgaver som skal løftes og sammen kan vi nå i mål.
Tilmelding via golfbox – klik her  - https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/1682473/info eller ved henvendelse til sekretariatet.

Indendørs træningslokale i vinterperioden

På Baldersvej i Grindsted er vores elitespillere i fuld gang med at indrette et lokale hvor det bliver muligt at holde golfsvinget ved lige henover vinteren.
Det vil blive muligt for alle medlemmer af Gyttegård Golf Klub at benytte disse faciliteter. Prisen for adgang til lokalet forventes at blive kr. 350,- pr. person samt et depositum for nøglebrik på kr. 50,-
Lokalet forventes at være klar til brug fra ca. 1. november.
Mere information om dette i uge 43.
Lokalet er venligst udlånt til Gyttegård Golf Klub af Østergaard Automobiler Aps. V. Brian Østergaard.

Kommende turneringer

Sæsonafslutningsturnering med Cafe Bonita som sponsor afvikles søndag den 28. oktober.
Turneringen er en parturnering (der kan tilmeldes som par og enkelt person) med gunstart kl. 10.00.
Tilmelding via Golfbox – klik her - https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/1360909/info

Danmarksmester 2018 – Gyttegård Golf Klub

Nu venter EM for klubhold som spilles den 25-27. oktober i Frankrig.

Nyt om banen

Efteråret er her…efter en lang, varm og solrig sommer
Selv med høje temperaturer i disse dage, kan vi godt mærke at efteråret er kommet….
Vi har i sidste uge eftersået områder på vores forgreens, som var uden græs pga. den tørre sommer.
I denne uge har vi været så heldige, at Svend Kamp har hjulpet med at efterså 12 af vores fairways. Par 3 hullernes fairways er ikke eftersået, da det er en bekostelig affære - så der er prioriteret.      Der skal lyde en kæmpe tak til Svend Kamp, for at han har hjulpet os igen – Mr. Gyttegård kalder jeg ham ;-)
Vi klipper nu greens færre gange, da der er mindre afklip og vi har haft svampeangreb. Svampeangreb kommer når det er vådt, fugtigt og varmt. Hvis vores greens ”lider” er de sårbare og her er det heller ikke fordel med nedslagsmærker på greens, da svampen finder det svage område med det samme.
Vi har ikke nedslagsmærker på vores greens, vi har rigtig mange nedslagsmærker på greens, så venligst husk at rette samtlige op, da det vil resultere i endn