Prøvemedlemskab 2019

PRØVEMEDLEMSKAB* hele 2019 til kr. 995,-
inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F))

INFORMATIONSAFTEN
Onsdag den 20. marts kl. 19.00
i Gyttegård Golf Klub.

Denne aften tilbyder Cafe Gyttegård dagens ret og de 50 første som tilmelder sig infoaftenen spiser GRATIS. (spisning fra kl. 17.30)

Tilmelding på tlf. 30912382 eller på info@ggk45.dk senest den 19/3.

Læs mere om prøvemedlemskabet her (du kan også tilmelde dig et opstartshold her!):

Ovenstående tilbud gælder personer som ikke spiller golf eller tidligere har spillet golf.

*prøvemedlemskab kan kun tegnes én gang og man må ikke tidligere have været aktiv golfspiller.

Sekretariatet

Ulla og Jens

-------------------------------------

Tilbud fra Cafe Gyttegård i marts måned:

Marts Menu - kun take away

Krydderstegt svinefilet med flødekartofler, mixsalat, dressing, hjemmebagt brød og smør
Hjemmelavet iskage med bærsovs

2 retter kun 125,- kr.

Min. 8 kuverter og kun som take away

Bestilling 5 dage før mail gyttegaard@cafebonita.dk eller på telefon 22443596(tast2)

Åbent hus i Cafeen - lørdag den 9. marts kl. 14.00-16.00

Denne dag er vi værter til lækkert kagebord samt kaffe/ the/saftevand som naturligvis er gratis.
Så kom ud og se vores nye elevatorlift og hvis du booker din fest denne dag er der et godt tilbud at hente.

Cafe Gyttegård
Mette