GFCNo.1 2018

Billede af bagde fra 2016

GFCNo.1 fortsætter i 2018 med samme klubber – Haderslev, Kolding, Vejle, Stensballegård, Breinholtgård og Gyttegård.

Prisen forbliver uændret på kr. 800,-.

Julegavetilbud:

Køb kortet før jul (og spar kr. 100,-) kr. 700,-

GFCNo.1 kortet kan købes af alle fuldtidsmedlemmer og er personligt.

Du kan bestille og betale kortet via golfbox - klik her.
Badges er klar til afhentning i sekretariatet.

Vh/Sekretariatet
-------------------------------------------

Regler for brug af GFCNo.1 fremgår af badges bagside og kan ses her:

Spændende fritspilsordning i seks attraktive golfklubber.
Medlemmerne i Haderslev, Kolding, Gyttegård, Breinholtgård, Vejle Golfklub og Stensballegård Golf Klub får i 2016 et rigtigt attraktivt tilbud om en fritspilsordning,
GREENFEE CLUB NO. 1"
”Vi arbejder målrettet frem mod at give vores medlemmer de bedste muligheder for at udøve deres fritidsinteresse. Golf er for rigtigt mange en livsstil, og mange golfere spiller med kollegaer, venner, familie og forretningsforbindelser, og gerne på forskellige golfbaner”, fortæller forretningsfører Jens Elvang-Gøransson, Gyttegård Golf Klub og fortsætter ”Efterspørgslen fra vores medlemmer om fleksibilitet til at kunne spille på forskellige baner er stor, fritspilsordningen mener vi både er økonomisk meget attraktiv og meget innovativ og imødekommer medlemmernes ønsker”.
”Fritspilsordning er rettet mod fuldtidsmedlemmer i vores klubber, og prisen er kun kr. 800,- for en hel sæson. Den eneste begrænsning er weekends og helligdage i tidsrummet 9-12, ellers er der frit slag på fem udfordrende og veletablerede baner”, oplyser Jens Elvang-Gøransson
Samarbejdet mellem de fem klubber får det officielle navn ”Greenfee Club no. 1”, og alle eksisterende greenfee-aftaler mellem de seks klubber stilles i bero.
For de medlemmer som tilkøber fritspilsordningen udstedes et personligt bagmærke, der viser ordningens logo og retningslinjer. De medlemmer som deltager i fritspilsordningen, kan ligeledes deltage i flere klubturneringer på tværs af klubberne.
”Vi håber, at klubbernes medlemmer tager rigtigt godt imod tilbuddet, og benytter sig af mulighederne for at komme rundt og spille på de seks forskellige baner i 2015. Det vil selvfølgelig også være oplagt for medlemmerne, at udfordre hinanden på tværs af klubberne og få endnu flere gode oplevelser gennem golfspillet”, siger forretningsfører Jens Elvang-Gøransson.
”Vi håber at den nye Greenfee Club no.1 vil blive taget godt imod af vores medlemmer og håber at den kan udvikle sig til ”en fælles klub”, hvor vi sammen kan drage nytte af synergier for eksempel ved indkøb og ved erfaringsudveksling”, udtaler forretningsfører Jens Elvang-Gøransson.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forretningsfører Jens Elvang-Gøransson, på tlf. : 7533 6382

Bestyrelsen for Gyttegård Golf Klub