Juniortræning

Opstart juniortræning er tirsdag den 4. april.....

Træningstider 2017

Der er breddetræning hver tirsdag og torsdag i tidsrummet 16.30 - 18.30.

De tre grupper træner således:
Gruppe 1: 16.30 - 17.15 med PGA træner og efterfølgende selvtræning frem til kl. 18.30

Gruppe 2: 17.15 - 18.00 med PGA træner og efterfølgende selvtræning frem til kl. 18.30
Gruppe 3: 18.00 - 18.30 med PGA træner

Forårstræningen starter tirsdag den 4. april 2017 (uge 14) og slutter torsdag den 22. juni 2017 (uge 25).
Efterårstræningen starter tirsdag den 15. august (uge 33) og slutter torsdag den 5. oktober (uge 40).

Bemærk venligst, at der ikke er breddetræning i sommerferie og på helligdage.

Gruppeinddeling

For at kunne sikre den bedst mulige træning, er der en opdeling af holdene efter spillernes niveau.

Gruppe 1 består af spillere med hcp. 0-20
Gruppe 2 består af spillere med hcp. 21-40
Gruppe 3 består af spillere med hcp. 40+

Har du/i evt. spørgsmål til hvilket hold du skal træne på venligst Juniortræner Jon Boserup på tlf. 2096 2050

Tilmelding

For at kunne planlægge de enkelte træningssektioner og levere en høj kvalitet i træningen, kræver breddetræning at spillerne på forhånd tilmelder sig den enkelte træningsdag.

Tilmeldingen sker via turneringsmodulet i Golfbox.dk, hvor du efter login søger under "klubturneringer" og kategori "juniortræning". Du skal tilmelde dig til hver enkelt træning. Tilmelding åbner 14 dage før og slutter kl. 16 på træningsdagen.
Har du problemer med tilmelding til breddetræningen, kontakt venligst sekretariatet tlf. 7533 6382

Har du evt. en kammerat der godt kunne tænke sig at prøve, er du meget velkommen til at tage ham eller hende med til træning tirsdag og/eller torsdag.

Ideen med breddetræning er, at man selv kan bestemme, om man ønsker at træne én eller to gange om ugen. Man skal blot huske tilmeldingen i golfbox til hver træning.

Hjemmesiden

På hjemmesiden har vi fået vores egen fane "Junior" i øverste bjælke. Ved at klikke på denne fane kommer du direkte ind til information for dig/jer.Se siden - klik her

Juniorarbejdet i Gyttegård Golf Klub er sponseret af Den Jyske Sparekasse.

På vegne af Juniorudvalget

Sekretariatet