Åbningsturnering

Flot vejr, god golf og fine præmier...banen var sat op til Originalens Åbningsturnering i Gyttegård Golf Klub søndag den 2. april.

Og der blev spillet flot golf denne smukke forårsdag.

Særligt en spille udmærkede sig på dagen og det var Billy Gade Kristensen som på hul 15 - par-3 hul på 143 meter - sendte sin bold i hul på første slag - Hole in One. Stort tillykke til Billy.

A-rækken blev vundet af Allan Stokbæk med 44 point og med Fredrik Stokbæk (38 point) på 2. pladsen og Jørgen Hauge (37 point) på 3. pladsen.

B-rækken blev vundet af Kurt Petersen med 40 point og med Billy Gade Kristensen (37 point) på 2. pladsen og Erling Larsen (36 point) på 3. pladsen.

C-rækken blev vundet af Birgit Jørgensen med 37 point og med Lone Korreborg (37 point) på 2. pladsen og Hans Hostrup (34 point) på 3. pladsen.

Junior-rækken blev vundet af Daniel Træholt med 37 point og med Julie Jørgensen (34 point) på 2. pladsen og Mads Jeppesen (32 point) på 3. pladsen.

Stor tak til Originalen v. Per Ahm for sponsering af flotte præmier og forplejning under turneringen.

Gyttegård Golf Klub