Hovborg Kro Open

Rasmus Højgaard vinder af Hovborg Kro Open 2017.
Tæt kamp mellem tvillingerne

Sponsor Jørgen Jørgensen Hovborg Kro (tv), Nicolai Højgaard (midt) og Rasmus Højgaard (th.)

Turneringen der har Hovborg Kro som sponsor blev spillet for 24. gang på banerne i Gyttegård Golf Klub. Turneringen afvikles over i alt 54 huller og kan have maksimalt 72 deltagere. Om lørdagen spilles 36 hullers kvalifikation, hvor de 40 bedste kvalificerer sig til søndagens 18 finalehuller.

Efter lørdagens kvalifikation havde lokale Nicolai Højgaard – forsvarende mester fra 2016, lagt sig i front med en samlet score på 131 slag, 9 under banens par. På 2. pladsen og 2 slag efter lå Nicolais tvillingebror Rasmus og på en delt 3. plads 6 slag efter finder vi Thomas Sørensen og Oliver Hundebøll.

Det var således lagt op til en spændende finaledag på banerne i Gyttegård Golf Klub ved Billund, da jagten på den førende Nicolai Højgaard gik i gang. Kan ”forfølgerne” med tvillingebror Rasmus i spidsen spille sig frem og give Nicolai modstand?

Og spændende det blev det. På finalerundens første huller havde Rasmus udlignet Nicolais føring og nu begyndte føringen at skifte mellem de to tvillinger. Og sådan blev det ved og da der slås ud på hul 18 fører Nicolai med ét slag foran Rasmus. På hul 18 (par-5 hul) sendte Rasmus bolden på green ca. 5 meter fra hullet i 2 slag og Nicolai lå lige udenfor green i 3. slag. Nicolai chipper ind og kan putte i hul for par (5 slag). Rasmus bruger to put og sikre sig en birdie og dermed er begge spillere lige med en samlet score på -10 slag (rekord for turneringen!) og der skal ompsil til for at finde vinderen.
På første omspilshul findes vinderen som med 4 slag på hul 1 sikrede sig sejren. Vinder af Hovborg Kro Open 2017 blev Rasmus Højgaard med Nicolai Højgaard som Runner Up.

Turneringens sponsor Hovborg Kro og Kroejer Jørgen Jørgensen ønskede alle vinderne tillykke og kunne glæde sig over at turneringen i år igen havde samlet et meget stærkt felt med deltagelse af flere landsholdsspillere.

Jørgen Jørgensen var meget imponeret over det flotte spil han havde oplevet både lørdag og søndag. ”Det var meget spændende at følge de to lokale drenge kæmpe om pokalen” siger Jørgen Jørgensen og fortsætter ”Jeg har kendt de to drenge fra de var helt små og fulgt deres udvikling alle årene og jeg glæder mig til at følge dem fremover”.

Jørgen Jørgensen udtrykte sin glæde over samarbejdet med Gyttegård Golf Klub og udtaler ”Hovborg Kro er kendt for kvalitet og gode oplevelser. Dette matcher perfekt med konceptet i Gyttegård Golf Klub” og fortsætter ”Ydermere ønsker vi, at støtte op om såvel elite- bredde og ungdoms golf i Danmark. Vi kan samtidig se, at der i Gyttegård Golf Klub gøres et fantastisk stykke arbejde på disse områder, således at klubbens spillere og hold kan spille med helt i toppen af dansk golf” slutter Kroejer Jørgen Jørgensen.

Hovborg Kro og Kroejer Jørgen Jørgensen meddelte i forbindelse med præmieoverrækkelsen at Hovborg Kro igen i 2018 er sponsor på eliteturneringen i Gyttegård Golf Klub. I 2018 er det 25 gang Eliteturneringen afvikles.

// Sekretariatet