DM Midage

I kommende weekend ligger Gyttegård Golf Klub bane til Danmarksmesterskabet i golf – Midage (alder 30+) for både damer og herrer.

72 spillere i alt – 18 damer og 54 herrer har mulighed for at spille med om DM-titlen.

Lørdag spilles 2x18 hullers slagspilskvalifikation hvor de hhv. 30 bedste (+ lige) herrer og 12 bedste (+ lige) damer kvalificerer sig til søndagens 18 hullers finalerunde.

DM Mid-age har deltagelse af spillere fra hele Danmark. Gyttegård repræsenteres i dame-rækken af Ditte Dam Øhlenschlæger. I herre-rækken stiller 6 spillere til start heriblandt klubbens chefgreenkeeper Christian Gregers og den ene af klubbens to pro-trænere  Jon Boserup.

Når DM afvikles i Gyttegård vil der være livescoring efter hvert 3. hul både lørdag og på finaledagen søndag.
På finaledagen går første hold ud kl. 08.00 og førerboldene forventes at slå ud ca. kl. 10.00.

Præmieoverrækkelser og kåring af Danmarksmestrene forventes at ske ca. kl. 14.30 søndag.

Publikum kan gratis komme ud og følge spillerne til DM i Midage på banerne i Gyttegård og skulle man blive sulten og tørstig kan man i Cafeen nyde en dejlig anretning og kolde/varme drikke. Tillader vejret det kan maden nydes på terrassen.

Der er også mulighed for at aflægge golfshoppen et besøg og lade dig friste til lidt nyt equipment.

Velkommen til Gyttegård Golf Klub og  DM for Midage i weekenden.

Se startlisten klik her