DM Midage

DM Midage afgjort på sidste hul.

Martin Kamp vandt sølv!

Christian Nygaard – Odder Golfklub ny Danmarksmester Herrer Midage og Anne Orholm Nielsen – Kokkedal Golfklub genvandt DM Midage for damer.

STORT TILLYKKE!

Mestrene her flankeret af tv. Hardy Sørensen - Turneringsleder GGK, th. Karsten Jensen Turneringsleder DGU og Lars B. Christensen DGU´s bestyrelse

Hos både damerne og herrerne var der spænding til og med 18. hul.
Hos damerne stod kampen mellem Lotte Greve og Anne Orholm Nielsen mellem hos herrerne mellem lokale Martin Kamp og Christian Nygaard. Efter hul 17. førte både Anne Orholm Nielsen og Christian Nyholm med 1 slag. Og da Anne og Lotte begge sluttede hul 18 af med en bogey var det Anne som løb med sejren. Hos herrerne sluttede også Martin og Christian af med sammen score på sidste hul – 5 slag, hvorfor Christian her kunne lade sig overrække pokalen som Dansk Mester Midage 2017.
 3 pladsen gik til Camilla Faaborg-Andersen - Rungsted Golf klub og Søren Moldow - Asserbo Golf Klub.

De bedste 40+ spillere fik også en medalje og disse gik til Lotte Greve - Kokkedal Gk og Martin Kamp - Gyttegård Golf Klub

DGU og vinderne takkede Gyttegård Golf Klub, greenkeeperne og alle de frivillige for en fremragende bane og en fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed i forbindelse med mesterskabet.

// Sekretariatet