VM og DM

Rasmus Højgaard deltog sammen med landsholdet ved Toyota Junior Golf World Cup i Japan som blev afviklet fra den 11.-16. juni med deltagelse af 16 nationer.
Individuelt opnåede Rasmus én flot 8. plads med en samlet score på 282 slag. Landsholdet opnåede et flot 4. plads.
I ”long drive” konkurrencen sendte Rasmus et drive ud på 307 yards hvilket gav en delt 4 plads.

DM i hulspil blev afviklet på Morsø golfbane fra den 23.-25. juni. Et meget stærkt felt bestående af 64 herrespillere stillede til start, heriblandt tre spillere fra Gyttegård, Jens Christian Tvergaard, Nicolai og Rasmus Højgaard.
I første runde vandt Jens Christian og Rasmus sikkert deres matcher. Nicolaj var efter 18. hul lige og skulle derfor i omspil. Desværre tabte Nicolai 1´te omspilshul og var dermed ude af kampen om medaljerne.
I anden runde vandt Rasmus en overlegen sejr på 6/5 og var dermed videre til 3. runde. Jens Christian kom ud i en spændende match hvor han efter 18. hul var lige og der skulle omspil til. På 1´te omspilshul vandt Jens Christian hullet og var dermed også klar til 3. runde.
Tredje rundes matcher blev af både Jens Christian og Rasmus vundet i sikker stil og de var dermed klar til kvartfinalen. I kvartfinalen skulle de to klubkammerater op mod hinanden. Og det blev en meget spændende og lige match som først fandt en vinder på det 21énde hul, hvor Rasmus sikrede sig sejren over Jens Christian og dermed en plads i semifinalen.
I semifinalen mødte Rasmus dog sin overmand og tabte 6/5 til Mads Langkilde fra Scandinavian Golf Club. Mads vandt efterfølgende finalen og dermed DM titlen.

Flot spillet af de tre gutter fra Gyttegård og tillykke til Rasmus med bronzemedaljen ved DM

// Sekretariatet