Regionsgolf Midtvejsmatch

Gyttegård Regionsgolf Midtvejsmatch 2017.

Golfspillere fra Gyttegård, som har været en del af Regionsgolf, inviteres hermed til Regionsgolf Midtvejsmatch 2017.

Turneringen afholdes i Gyttegård Golf Klub

søndag den 3. september 2017 fra kl. 09:00 til ca. kl. 15:00.

Tilmelding påbegyndes den

lørdag den 29. juli 2017 kl. 12:00 i Golfbox.

Tilmeldingsfrist er

onsdag den 30. august 2017 kl. 12:00.

Fee for turneringen er 120,- DKK.

Velkomst og briefing angående spilformat ca. 15 minutter inden første start.

Tilmelding i Golfbox

Adgangskrav til turneringen er følgende

• at man har deltaget i Regionsgolf 2017.
  • at man har været reserve til et af holdene i Regionsgolf 2017.
  • at man har tilkendegivet interesse for at deltage, selvom man ikke er noteret som decideret reservespiller.

Turneringen er en individuel turnering, men for at drage paralleller til spilleformen i Regionsgolf, vil vi spille runden, som modificeret hulspil

Spillerne bliver sammensat i 4-bolde, handicappet nulstilles i den enkelte match for spilleren med lavest handicap, og de øvrige spillere tildeles slag i forhold hertil, fordelt efter banens handicapnøgle. Der spilles med fuldt handicap og vi sammensætter hold i handicap rækkefølge, så vi forventer ikke store forskelle på de enkelte hold.

Der spilles om 12 point pr. hul. Dvs. man spiller hulspil mod de tre man går med. Hvis man vinder hullet alene får man 6 point. Nummer 2 får 4 point og nummer 3 får 2 point. Når to eller flere spillere deler et hul, fordeles der efter nedenstående tabel, som udleveres på spilledagen sammen med scorekort.

5

5

1

Den der sammenlagt opnår flest point efter 18 huller er vinder.  Ved pointlighed fordeles præmierne ligeligt i de berørte placeringer.

Vi har 6 hold tilmeldt i regionsgolf i år og håber at så mange som muligt, har lyst til at deltage. Det har i 2017 været vanskeligt at finde en passende dato for denne Midtvejs match. Vi er desværre endt på en dato, hvor vi risikerer at A holdet ikke kan deltage, hvis de skal spille finale. Grundet andre arrangementer ville alternativtet være tæt på og muligvis efter "Afslutningsmatch" sidst i oktober, hvilket vi mener er for sent på året.

Vi håber naturligvis at A holdet går hele vejen, men vi vil også glæde os hvis de får mulighed for at deltage i denne match...

Vel mødt,

Jørgen og Dennis