Formandens beretning Ladies Section

Beretning for LS 2017

Vi er i år 45 medlemmer i LS.

Den første tirsdag var vi 37 deltager i høj solskin, det blev lidt koldt, inden vi kom ind, så det var dejlig med Mettes suppe at varme sig på, dejlig med så stort et frem møde.

I April havde vi besøg af Varde Pigerne, vi havde en rigtig hyggelig aften, trods regn, hagl og blæsevejr. Så tror nok Varde pigerne fortrød, at have sat vores spille dato frem.

Den.6 juni var vi en lille flok piger der mødte op trods den dårlige vejrudsigt, vi spillede Texas Scrambles, hvor vi startede ud i solskin, men efter ca. 8 huller, blev vi kaldt ind på grund af lyn og torden, vores lyn huse blev afprøvet, da der var et hold som måtte blive derude, indtil tordenvejret var over. Jeg har ladet mig fortælle at det ikke var sjovt at sidde derude.

Det var ikke den eneste gang, vi har været kaldt ind på grund af dårlig vejr. Det har vi været nogle gange i år desværre, og så står vi her sidst på sæsonen, med en lukket bane og vi måtte aflyse sidste tirsdag. Var nervøs for at vi også skulle aflyse afslutnings matchen, men denne kunne vi da heldigvis gennem føre, selvom det blev i regnvejr og en meget våd bane.

På vores årlige udflugt, var vi en flok på 27 pige som drog til Brande, det var en rigtig hyggelig tur, vi blev taget godt imod, med morgen mad, og et fint dækket bord. Efter vi havde spillet tog vi til Gyttegård, fik tapas og Mettes lækker mad om aftenen, som var en rigtig hyggelig aften.

Vores tur til Ribe var vi, 11 piger der tog til Ribe, hvor vi startede med kaffe og hjemmebagt kage før vi gik ud, vi havde dejlig vejr, og afslutning med mad og hygge. Men vi tabte desværre over Ribe.

MS vs LS.  Dette var som altid en rigtig hyggelig aften, vi var desværre i mindre tal, så vi havde lidt svært ved at klare os, vi tabte desværre igen i år.

Året har ikke været problem frit, synes vi har haft rigtig mange udfordringer, når der har været mange på banen.

I år har vi fået lukket nogle tider, det har ikke været uden problemer, vi har forsøgt flere forskellige løsninger, der ikke så ud til det virkede, vi prøver også at starte fra hul 10 i C rækken, for at se om det kunne hjælpe, men vi har desværre været nød til at gå tilbage, til at starte på hul 1 igen, da det heller ikke hjalp.

Nu bliver der også gjort opmærksom på at banen er lukket, i nogle tider ved hul 1.

De sidste par måneder, vi har spillet, hvor vi går ud på 1. 2. 3. 17. 18. ser det ud til at det kører. Det er gået rimelig godt siden. Så nu håber jeg dette fortsætter til næste år også.

Jeg vil sige en kæmpe stor tak til alle vores sponsor, for rigtige fine præmier, det er en kæmpe hjælp til vores klub, og det sætte vi rigtig stor pris på.

Til slut vil jeg sige tak, for den store indsats, og gode samarbejde til bestyrelsen.

Mvh Annette Juul