Årets Julegave? ”Gå til Golf 2020”

 

 

 

Her kommer det efterspurgte tilbud om ”gå til golf”. Til at begynde med skal jeg beklage den lange ventetid, men der skulle nogen datoer og andre aktiviteter på plads før jeg kunne sætte de endelige tider på plads.

At ”gå til golf” betyder, at du tilmelder dig et hold med en fast træningstid hver uge. Vi træner på alle spillets facetter over hele sæsonen og vi vender tilbage til det samme moment i flere omgange. Tanken fra min side er at klæde jer på med alle de grundbevægelser der findes og efterfølgende tilpasse den teknik der passer til dig. Med andre ord, du vælger fra et menukort af muligheder og så er det vores fælles opgave at implementere disse over tid.

Dette var et nyt koncept sidste år og jeg må ærligt indrømme, at jeg selv ikke helt vidste hvordan dette skulle modtages hverken fra jer elever eller mig som træner. Min erfaring blev imidlertid, at jeg i fred og ro kunne indøve teknikken over en længere tid, hvilket gav et meget bedre resultat for hver enkelt deltager.

Nedenfor ser du de hold der i første omgang sættes op. Jeg vil bede jer som ikke er på arbejdsmarkedet at vælge blandt de 4 hold, der er udenfor arbejdstid så der også findes muligheder for dem, der er på arbejde.

 

Måden man tilmelder sig på:

Send mig en mail på - pro@fredrikjohnsson.dk - med dit fulde navn og telefonnummer og selvfølgelig hvilket hold du gerne vil være med på. Du får en bekræftelse på mail hvis dit ønske er opfyldt og at du er kommet på holdet. I marts måned vil du blive bedt om at overføre træningsafgiften som en bekræftelse af din deltagelse.

Pris: 1.500,-/person.

 

Grunden til at jeg gerne vil have dit telefonnummer er, at jeg laver en deltagerliste over de forskellige grupper så I indbyrdes kan bytte med hinanden hvis det viser sig, at I ikke kan på jeres faste tid. Denne liste uddeles blandt jer deltagere ved første træning. Ved første træning uddeles også en træningsplan over hvad der gennemgås ved hver enkelt træning og bare for at det skal være nemt at bytte mellem grupperne så kører det samme tema i alle grupper den samme uge.

OBS! Sidste år skete det nogle gange, at der blev for mange til en enkelt træning og bare for og undgå dette i år har I ansvaret for at bytte indbyrdes så vi sikrer, at der ikke er mere end 8 deltagere til hver enkelt træning.

 

Velkommen – Jeg glæder mig at ser jer!

 

Glædelig Jul & Godt Nytår!

 

Fredrik Johnsson

 

Her kommer hold som du kan tilmelde dig til:

Hold 1: 

Onsdage Kl. 09.00-10.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.

Hold 2:

Onsdage Kl. 11.00-12.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.

Hold 3:

Onsdage Kl. 14.00-15.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.

Hold 4:

Onsdage Kl. 17.00-18.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.

Hold 5:

Torsdage Kl. 10.00-11.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.

Hold 6:

Torsdage Kl. 18.00-19.00. Træningen starter i uge 16 og stopper uge 40. Der er sommerferie i uge 29 og 30.