Sponsor i Gyttegård Golf Klub

“Danmarks smukkest beliggende golfbane.”

- Sådan er der mange, der omtaler Gyttegård Golf Klub.

Og lur os, om de ikke har ret. Golfklubben grænser nemlig op til Gyttegård Plantage og det enestående smukke klitområde Grene Sande, der er totalfredet.
At gå en bane her er ikke kun sund motion og sportslige udfordringer. Det er også et betagende syn og en lise for sjælen, hvor enhver følelse af stress forsvinder som dug for solen. Fx når man fra greenen på hul 4 og 5 nyder udsigten ud over klitterne. Hvem skulle i øvrigt tro, at Danmarks højest beliggende green ligger lige her – i det flade midtjyske hedelandskab.
Det stemningsfulde klubhus er indrettet i en gammel plantørbolig fra 1885, tegnet af den kendte arkitekt Hack Kampmann.
Og med kun 5 km fra Billund Lufthavn, LEGOLAND og Lalandia ligger Gyttegård Golf Klub særdeles attraktivt.

Mange firmaer og virksomheder ser værdi i, at være eksponeret i Gyttegård Golf klub og dermed blive eksponeret overfor klubbens ca. 1000 medlemmer og ca. 40.000 besøgende pr. år. Mange samarbejdspartnere er også en del af Gyttegård Company Club, et netværk af virksomheder som støtter op om klubbens målrettede indsats på hhv. børne-& unge området samt udvikling af golftalenter med henblik på at Gyttegård Golf Klub vinder Danmarksmesterskabet.

Skil din virksomhed ud hele sæsonen, med et skilt på vores teesteder, dit logo de 25.000 scorekort der uddeles hvert år, eller bliv set på en af alle vores golfbiler. Derudover kan du få en i nakken på vores træningsbane, med dit logo på vores træningsbolde, og sidst men ikke mindst blive tuneringssponsor. Fælles for tuneringssponsorrater er muligheden for promovering ved klubhuset og evt. teesteder, eks. med beachflag.

Læs mere om muligheder for eksponering i Gyttegård Golf klub og medlemskab af Gyttegård Company Club - klik her (Åbnes som pdf-fil)

eller

kontakt forretningsfører Jens Elvang - 3091 2382 / elvang@ggk45.dk for yderligere information.
Vi gir gerne en kop kaffe og en rundvisning.

Tak til alle sponsorerne

Billund Kommune